Retour

Retouraanvraag

U kunt gemakkelijk een retouraanvraag plaatsen door naar de retouraanvraag pagina te gaan. Deze kunt u invullen en wij nemen z.s.m. contact met u op. Ook kunt u een retouraanvraag telefonisch of per e-mail doorgeven, ga hiervoor naar de contact pagina.

Als u een account heeft, kunt u ook via de bestelhistorie gemakkelijk product(en) retourneren. Hier hoeft u alleen nog maar op het icoontje te klikken. Het formulier wordt dan voor u ingevuld.


Routerrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Tevens zijn ook de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@monrey.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na het ontvangst van uw retour terugstorten.


Defect of foutieve levering

Bij een defect of foutieve levering worden geen kosten in rekening gebracht. Mits dit bij een defect volgens de voorwaarden wordt gemeld. Zie algemene voorwaarden.