Eivi-Albariño 2019 - The Embraced Wine

Eivi-Albariño 2019 - The Embraced Wine

EIVI “THE EMBRACED WINE”

Deze elegante albariño, afkomstig uit het Spaanse wijngebied Rias Baixas, is mooi in balans met milde fruitzuren en geur- en smaakaroma’s van rijpe citrus en passievrucht. Het doel van Wijnmakers Eric-Paul Sanders (oprichter van de EIVI Lifestyle Group) en Jose Estevez (oprichter van Viña Almirante) was om "iets bijzonders en ontraditioneels op traditionele wijze te creëren". Dat resulteerde in EIVI. Een 'iconische' wijn met een beperkte oplage; elk jaar worden slechts 20.000 flessen geproduceerd.

EIVI is een iconische albariño uit Galicië, die een paar maanden op zijn eigen droesem “sur lie” heeft gerijpt. De wijn heeft een schitterende goudgele kleur en is prachtig in balans met mooie milde fruitzuren en verrukkelijke geur- en smaakaroma’s van rijpe citrus en maracuja. Heerlijke milde fruitzuren en geur- en smaakaroma’s van rijpe citrus en passievrucht. Zijn complexiteit en formidabele lengte maken deze witte Rias Baixas voor velen tot dé favoriete begeleider van vis, schaal- en schelpdieren of gegrild vlees.

Om de hals van iedere fles prijkt, als teken van liefde en geluk, een uniek handgemaakt “bohemian armbandje”. Doe de armband om bij degene met wie je EIVI drinkt en het zal jullie beide voorspoed brengen.

Lekker bij: Vis, schaal- en schelpdieren, gegrild wit vleesServeersuggestie Vis, schaal- en schelpdieren, gegrild wit vlees
Inhoud 750ml
Type Albariño
Regio Rias Baixas
Land Spanje
Jaartal 2019
Alcohol % 13%
Informatie
Serveersuggestie Vis, schaal- en schelpdieren, gegrild wit vlees
Inhoud 750ml
Type Albariño
Regio Rias Baixas
Land Spanje
Jaartal 2019
Alcohol % 13%

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wij leveren producten meestal binnen drie- en maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling. Indien wij.. lees meer...

  • Model: EIVI-2019
  • Beschikbaarheid: 30
  • € 19,95
  • Excl. BTW: € 16,49

Tags: Albariño, Eivi the ambraced wine