Sebastien David Vin d' une Oreille 2016

NIEUW Sebastien David Vin d' une Oreille 2016

Domaine Sebastien David Saint-Nicolas de bourgueil, Vin d' Oreille 2016

Saint-Nicolas de Bourgueil ligt in de Touraine en de arme grond bestaat voornamelijk uit kalk, zand en kiezel. Sébastien David bezit hier 5 ha wijngaard beplant met de cabernet franc.

Sébastien is een jonge gepassioneerde wijnboer die biodynamisch werkt met zorg en aandacht voor het milieu, die geen gisten toevoegt, niet chaptaliseert en geen chemische middelen noch kunstmest gebruikt. Deze Vin d' Oreille 2016 van Sebastien David is een natuurwijn in optima forma.

Vin d'une Oreille
Deze Grand Cru Cabernet Franc van oude wijnstokken uit 1925 wordt met de hand geplukt en de opbrengst is slechts 10 hl per hectare!De wijn wordt nog met de blote voeten getreden, waarna hij 32 maanden op gebruikte eiken vaten gelagerd wordt. Hij is prachtig vol en robuust van smaak, diep van kleur en heeft een krachtige en tegelijk verfijnde lange afdronk die lijkt op een grote Bordeaux. Een geweldige wijn voor nu of over 25 Jaar.

Een niet onbelangrijk detail is het feit dat deze wijn niet alleen verrukkelijk smaakt, maar dat de fles er ook nog eens fabuleus uitziet. Een oude fles met een diepe ziel, gelakt en met een label rond de hals met alle noodzakelijke vermeldingen. Inhoud 750ml
Type Cabernet Franc
Regio Loire
Land Frankrijk
Alcohol % 13%
Informatie
Inhoud 750ml
Type Cabernet Franc
Regio Loire
Land Frankrijk
Alcohol % 13%

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wij leveren producten meestal binnen drie- en maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling. Indien wij.. lees meer...

  • Model: vin d' une
  • Beschikbaarheid: 3
  • € 54,45
  • Excl. BTW: € 45,00

Tags: Cabernet Franc