Kloovenburg The Gatekeeper white blend 2020

Tijdelijk Uitverkocht Kloovenburg  The Gatekeeper white blend 2020

Kloovenburg

 

Energie en enthousiasme, doel en visie. De Du Toits van Kloovenburg hebben deze met vaten vol. Genoeg om de hoge normen te halen die ze aan hun wijnen hebben gesteld – en genoeg om de komende decennia een trotse familietraditie te behouden. Een uur rijden ten noordoosten van Kaapstad, door glooiende landerijen, brengt je naar de gastvrije poorten van Kloovenburg. Het landgoed is gelegen in de Riebeek-vallei, een deel van het Swartland. De wijngaarden en olijfgaarden van Kloovenburg luiden de ingang van de schilderachtige Riebeek-vallei in. Kloovenburg strekt zich uit langs de lagere contouren van Kasteelberg, waar de noordoostelijke hellingen ideaal zijn gebleken voor de Shiraz- en Cabernet Sauvignon-cultivars en de zuidwestelijke en oostelijke hellingen de voorkeur geven aan Shiraz.

 

The Gatekeeper serie is gemaakt als eerbetoon aan de uilen die altijd op de sierlijke poort van het landgoed kloovenburg zitten. 

 

The Gatekeeper white blend 2020 is een spannende wijn van 78% Chenin Blanc, 13 % Grenache Blanc, 6 % Verdelho, 3 % Roussanne.

De wijn toont honingachtige tonen van tropisch fruit en aroma’s van bloemen, peer en witte perzik. De wijn is mineraal, met goede textuur met een uitgebalanceerde zuurgraad.Inhoud 750ml
Type Chenin Blanc, Grenache Blanc, Verdelho, Roussanne
Regio Swartland
Land Zuid-Afrika
Jaartal 2020
Alcohol % 13,5%
Serveersuggestie Kip, romige pastagerechten, gegrilde zalm
Informatie
Inhoud 750ml
Type Chenin Blanc, Grenache Blanc, Verdelho, Roussanne
Regio Swartland
Land Zuid-Afrika
Jaartal 2020
Alcohol % 13,5%
Serveersuggestie Kip, romige pastagerechten, gegrilde zalm

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wij leveren producten meestal binnen drie- en maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling. Indien wij.. lees meer...

  • Model: klogatewh
  • Beschikbaarheid: Tijdelijk Uitverkocht
  • € 9,95
  • Excl. BTW: € 8,22

Tags: Chenin Blanc, Grenache Blanc, Verdelho, Roussanne.