Kloovenburg The Gatekeeper Red 2019

Kloovenburg The Gatekeeper Red 2019

Kloovenburg


Energie en enthousiasme, doel en visie. De Du Toits van Kloovenburg hebben deze met vaten vol. Genoeg om de hoge normen te halen die ze aan hun wijnen hebben gesteld – en genoeg om de komende decennia een trotse familietraditie te behouden. Een uur rijden ten noordoosten van Kaapstad, door glooiende landerijen, brengt je naar de gastvrije poorten van Kloovenburg. Het landgoed is gelegen in de Riebeek-vallei, een deel van het Swartland. De wijngaarden en olijfgaarden van Kloovenburg luiden de ingang van de schilderachtige Riebeek-vallei in. Kloovenburg strekt zich uit langs de lagere contouren van Kasteelberg, waar de noordoostelijke hellingen ideaal zijn gebleken voor de Shiraz- en Cabernet Sauvignon-cultivars en de zuidwestelijke en oostelijke hellingen de voorkeur geven aan Shiraz.

 

Swartland is op dit moment één van de 'Rising star' gebieden in Zuid-Afrika. Veel Rhône-druiven groeien erg lekker in het warmere klimaat. Kloovenburg maakt er een erg lekkere en bijzondere Shiraz in combi met Grenache. Letterlijk ook een Rhône look-a-like! 

 

The Gatekeeper serie is gemaakt als eerbetoon aan de uilen die altijd op de sierlijke poort van het landgoed kloovenburg zitten. 

 

The Gatekeeper Red is een blend van 65% Syrah en 35% Grenache. Aroma’s van rode bessen en specerijen springen uit de neus en leiden naar een rustieke wijn, met een mix van rood en zwart fruit met een stevige ruggengraat en prachtig fruitig op de afdronk.Inhoud 750ml
Type Syrah, Grenache
Regio Swartland
Land Zuid-Afrika
Jaartal 2019
Alcohol % 14%
Serveersuggestie BBQ, kip, rundvlees, lam, harde kazen, braadstuk, pittig eten
Informatie
Inhoud 750ml
Type Syrah, Grenache
Regio Swartland
Land Zuid-Afrika
Jaartal 2019
Alcohol % 14%
Serveersuggestie BBQ, kip, rundvlees, lam, harde kazen, braadstuk, pittig eten

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wij leveren producten meestal binnen drie- en maximaal zeven werkdagen na ontvangst van betaling. Indien wij.. lees meer...

  • Model: klogatred
  • Beschikbaarheid: 24
  • € 9,95
  • Excl. BTW: € 8,22

Tags: syrah, Grenache